Какъв парфюм да изберем за абитуриентския си бал

Какъв парфюм да изберем за абитуриентския си бал

Дипломирането е едно от най-значимите събития в живота на всеки човек. То не само символизира прехода от детството към зрелостта, отваряйки много нови перспективи за бъдещето, но и дава възможност да се представите пред съучениците си в светлина, в която досега не са ви виждали. Така например, на абитуриентския бал една добра, прилежна ученичка може да се появи като истинска принцеса, а първият побойник на училището може да се превърне в истински рицар.

Така че сега е моментът да се проявите по най-добрия начин. Но избирането на най-подходящия костюм или най-красивата рокля не е достатъчно. В навечерието на абитуриентския си бал не бива да забравяте, че от изключително значение за цялостната ви визия е и правилният избор на аромат, който ще помогне за хармоничното допълване на образа и ще ви съдейства да привличате вниманието на всички към себе си. И да  се почувствате специални.

Дамски парфюми, подходящи за абитуриентски бал

Jean Paul Gaultier Scandal By Night

Scandal by Night е парфюмът на елегантното момиче през деня и нейната забавна и дива страна през нощта. Хипнотичният и загадъчен аромат е аромат на свободата - неочакван, празничен, сексапилен и далеч от клишетата. В новата композиция, парфюмеристите запазват сладката медена жилка от оригинала и я прилагат в една още по-пристрастяваща смес. Със Scandal by Night  абитуриентския бал е на път да стане по-див и интересен.

Jean Paul Gaultier Scandal By Night Парфюм за жени EDP

Carolina Herrera Good Girl Legere

Good Girl Legere е перфектният завършек на прелестната визия, която моментално привлича вниманието. Фантастично и ефирно женствено ухание е подчинено на флорална магия. Парфюмът се отличава с по-светли и жизнени ароматни нюанси, но категорично запазва ориенталския си гурме характер, който няма да остави нито един мъж безразличен.

Carolina Herrera Good Girl Legere Парфюм за жени EDP

Giorgio Armani In Love With You

In Love With You e съвсем нов плодов аромат, пуснат на пазара през 2019 г. Парфюмът е създаден за млади дами търсещи аромат, който да опише тяхната нестихваща и красива любов, емоцията, копнежа и адреналина, които тя им подарява. Парфюмът разкрива прелестното ухание на плодовите акорди. Черна череша представя изящната красота на парфюма, съчетана с вкусни плодове, които притежават наситен характер. Сърцето на аромата прегръща връхните акорди в уханен букет от цветя и нежно ги потапя в чувствена хармония.

Giorgio Armani In Love With You Парфюм за жени EDP

Парфюми за абитуриентски бал за мъже

Dolce & Gabbana Intenso

Dolce & Gabbana Intenso e мъжки парфюм, който е подходящ както за ежедневието, така и за вечерно парти, заради което е перфектният избор за абитуриентския бал. Определението за парфюма е, че е изключително мъжествен и елегантен, аромат от ново поколение, който изразява инстинкти и емоции, силата на мъжа, корена му и традициите. Ароматът на мъжа който не иска да се открива напълно, който е обвит в мистерия, но иска да привлича женските погледи.

Dolce & Gabbana Intenso парфюм за мъже EDP

Christian Dior Sauvage

Sauvage е вдъхновен от дивите открити пространства, синьото небе, скалистите пейзажи и горещото пустинно слънце. Ароматът забележителен парфюмериен шедьовър, със собствен характер и изключителна трайност, който ще ви превърне в центъра на вниманието по време на абитуриентския ви бал. Изключително мъжествен, секси, елегантен и неподражаем. Носител е на луксозната и фина ароматна аура, характерна за парфюмите на модния лейбъл.

Christian Dior Sauvage Парфюм за мъже EDP

Azzaro Wanted

Azzaro Wanted е пикантен аромат, готов да очарова. Много от почитателите му го предпочитат за използване през лятото, докато други го намират за прекрасен вечерен аромат, което го прави перфектният избор за абитуриентския бал. Истината е, че когато и да го използвате, той ще Ви накара да се чувствате страхотно и ще подчертае допълнително вашият изискан стил.

Azzaro Wanted парфюм за мъже EDT

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-сладките парфюми – или защо толкова обичаме сладкото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Пролетта пристига и я отпразнуваме с ето тези аромати

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Няколко чести грешки при избора на парфюм

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив