Joop! - вечната мъжка класика

Joop! - вечната мъжка класика

JOOP! - е германски производител на облекла и аксесоари за мъже и жени, като произвежда и парфюми и продукти за лична хигиена. Марката получава името си от името на своя създател - немския дизайнер Волфганг Йоуп. Той основава компанията си през 1981 г., когато вече е известен като дизайнер и журналист, пишещ за модата. Няколко години по-рано, през 1978 г., колекция от кожени дрехи донася на своя дизайнер световна слава и отбеляза общата посока на стила на бъдещата марка JOOP!

Тя представя колекции от мъжки и дамски дрехи, както и серия от аромати. JOOP! бързо става разпознаваема като светлата, енергична и отчасти провокативна марка, което се подчертава с писането на името с удивителен знак и с главни букви. Под нейното име са изработени хиляди дрехи, обувки, бижута, слънчеви очила и, разбира се, парфюми. В света на парфюмерията компанията безспорно става популярна най-вече с мъжките си аромати от серията Homme - продуктите със силата на кресчендо успяват да спечелят сърцата на голяма част от мъжете по света и до днес остават техните най-верни оръжия за достигането до елегантна и запомняща се визия.

Joop! Homme Парфюм

Joop! Homme е много чувствен ориенталски аромат, с много спрецифична и характерна аура. Прекрасно предложение е за студените и влажни месеци през годината, за клубове и горещи нощи. Joop! Homme е разработен за независими личности, характеризиращи се с индивидуализъм и креативност. Композицията е интересен микс от сладки и горчиви тонове, придаващи мъжество и характер на аромата. Веднъж изпробвали този ароматен еликсир, ще искате да го усещате завинаги на кожата си. Joop! Homme гали мъжкото его и прави мъжа неотразим в очите на нежната половина от човечеството. Ориенталски аромат, кипящ от свежест и прохлада, с пикантни нюанси на екзотични цветя и силен, чувствен характер на базовите съставки. Бергамот, канела и портокалов цвят във връхните нотки, уникална комбинация на мед и тютюн в сърцевината, плътна основа от сандалово дърво, ветивер и мускус.

Joop! Homme Парфюм за мъже EDT

Joop! Homme Афтършейв

Афтършейв за мъже с ориенталскоя аромат на парфюма от модна къща Joop Joop! Homme. Наситен, плътен аромат за мъжете, характеризиращи се с индивидуализъм и креативност. Продукт, който ще се погрижи за мъжката кожа след бръснене.

Joop! Homme Афтършейв за мъже

Joop! Homme Душ гел

Душ гелът Joop! Homme прави кожата гладка и свежа. Наситен със съставките на едноименното парфюмно ухание, той представлява парче от цели пъзел, наречен Joop! Homme, който прави мъжът да изглежда истински мъжкар в очите както на дамите, така и на останалите мъже.

Joop! Homme душ гел за мъже

Joop! Homme Дезодорант 

Joop! Homme дезодорант за мъже ще осигурява страхотна свежест и защита срещу появата на изпотявания и неприятни миризми. В същото време ще остави след себе си мъжественото ухание на парфюма, но по един по-лек и деликатен начин. Подходящ за ежедневна употреба.

Joop! Homme дезодорант за мъже

Joop! Homme Стик

Joop! Homme стик дезодорант за мъже е с деликатен и характерен аромат.  Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.

Joop! Homme стик за мъже

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Azzaro Chrome на Azzaro

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 парфюма, които мъжете трябва да притежават през 2019 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите спортни парфюми за мъже

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив