Избрахме най-добрите нишови парфюми за 2021 – разкош, енигматичност, прелест

Най-добрите нишови парфюми за 2021

Новата парфюмна година е вече в разгара си при нас – започнахме да проследяваме и проучваме тенденциите сред потребителите, за да добием представа относно най-търсените и харесвани продукти.

Никак няма да е необичайно да споделим, че и през 2021г. любимите на всички нишови парфюми продължават все така да омайват сетивата и да карат милиони хора по света да се впускат в една ароматна мечтателност. За да сме верни на себе си, проучихме клиентските нагласи и търсения и селектирахме онези нишови парфюми, които, спрямо всички индикации, и тази година ще продължат все така да вълнуват и провокират сетивата. Бързаме да ги споделим и с вас, за да можете час по-скоро да се докоснете до някой от най-желаните нишови аромати за 2021г.


Нишовите парфюми са еталон в парфюмерията и едва ли някога ще отстъпят първенството


Многократно сме ви запознавали със същността и есенцията на нишовата парфюмерия – тя се характеризира с внимателен и изкусен подбор на съставките, които често са наистина причудливи и необичайни. Ето защо според парфюмерийните специалисти нишовите парфюми без никакво усилие могат да се причислят към произведения на изкуството – ръчната им направа, както и многото часове, посветени на тяхното изграждане и построяване, са категоричен признак за изтънченост и наистина висока класа. Един нишов парфюм е в състояние да предизвика неподозирани емоции и усещания у всекиго – и у този, който го носи, и у обкръжението му.

В днешната статия място откриват няколко марки, които са еталон в нишовата парфюмерия. Съсредоточаваме вниманието си върху Guerlain, Mancera, Montale, Amouage и Tiziana Terenzi.


Guerlain – изящество в бутилка и усещане за живот


Унисекс ароматът Les Absolus d’Orient Encens Mythique е неподправено очарование, харесващо се както от дамите, така и от господата. Изяществото на аромата се дължи, разбира се, на подбора и избора на невероятно съчетание от съставки:

  • Роза, алдехиди и шафран долавяме във връхните нотки;
  • Ветивер, розов пипер и пачули ни изненадват в сърцевината;
  • Амбра и дървесни акорди ни приветстват в базата;

Унисекс ароматът е предизвикателен, енигматичен и притежава наистина пристрастяващ аромат. Безспорно се нарежда сред хитовете на нишовата парфюмерия за 2021г.

нишови парфюми


Няма как една класация за нишови парфюми да остане без присъствието на Montale


Montale е може би една от най-известните марки, произвеждащи нишова парфюмерия. При нас днес тя бива представяна от цели три ухания – всяко от тях безспорно заслужава място в козметичната ви колекция. Не бихме могли да изберем само едно!

Starry Nights е унисекс аромат, който, също като името си, навява усещания за звездни нощи под открито небе, където мечтанието е сякаш наситено в атомосферата. Това ухание е еднакво обичано и от мъжете, и от дамите и категорично считаме, че не бихте могли да сгрешите, спирайки избора си върху него. Блаженството в бутилката се дължи на:

  • Лимон, бергамот и зелена ябълка;
  • Пачули, роза и жасмин;
  • Кехлибар и мускус;

Продължаваме своето пътешествие в света на Montale, а следващата спирка е мъжкият аромат Black Aoud. Ексцентричен, енигматичен и притегателен, този аромат ще предизвика у всеки господин прилив на енергия, съблазън и решителност. Ако има мъжки аромат, по който дамите извънредно много да си падат, то бихме казали, че именно това е техният избраник. В съдържанието му се натъкваме на:

  • Роза и лабданум;
  • Мускус, пачули;
  • Мандарина и агарово дърво;

Aoud Night пък е другото унисекс изкушение, без което не бихме могли да си представим днешната класация. Ароматът му е върхов, притегателен и определено правещ впечатление. Благодарение на есенции като

  • Агарово дърво, плодове, бергамот и лимон;
  • Роза и пачули;
  • Кожа, сандалово дърво, амбра,

този нишов парфюм категорично се нарежда сред най-любимите на мнозина.


Amouage и два мечтателни аромата, без които не можем


Dia е дамски аромат, печелещ си име като един от най-нежните и привлекателни парфюми за нежната част от човечеството. Изискан, силен и завладяващ, този нишов парфюм задължително трябва да бъде тестван, за да се убедите в магичността на неговото благоухание. В състава му откриваме следното съдържание:

  • Алдехиди, циклама, градински чай, бергамот и смокиня;
  • Божур, роза и портокалови цветчета;
  • Бял мускус, хелиотроп и ванилия;

Подчертано флоралната структура, в комбинация с пикантните акорди, издигат парфюма на едно съвсем друго ниво – как е възможно да му се устои?

Reflection е предложението за мъже от марката, което притежава подчертана изисканост и внушава усещане за прелест, изтънченост и истинско джентълменство. Всеки мъж би се усетил прекрасно в кожата си, носейки този нишов парфюм. Ароматната композиция е съставена от:

  • Розмарин и розов пипер;
  • Жасмин, нероли и иланг-иланг;
  • Сандалово дърво, ветивер, кедър и пачули;

От Tiziana Terenzi умело вплитат митология и мистериозност в своето ароматно предложение


Tiziana Terenzi Kirke Extrait De Parfum Унисекс парфюм

Kirke Extrait е аромат, вдъхновен от митологичната Цирцея, способна да омагьосва и вдъхновява. Не са по-различни и усещанията, идващи от гърлото на бутилката на този нишов парфюм. Считаме, че е повече от достоен завършек на нашата нишова селекция. В унисекс аромата долавяме:

  • Пясък, касис, праскова, круша и малина;
  • Момина сълза;
  • Пачули, сандалово дърво, мускус и ванилия;

Безспорно считаме, че не бихте сгрешили, ако се доверите именно на това ухание от Tiziana Terenzi.


От Mancera ни изненадват с две сюблимни композиции, на които е невъзможно да устоиш


Унисекс парфюмът Instant Crush действително се усеща като момента на влюбването – сетивата се изострят и съзнанието бива завладяно от невероятни емоции и тръпнещи енергии. Този нишов парфюм е именно ароматът, извънредно подходящ за носене на първа среща – гарантирано ще предизвикате внимание и съблазън у обекта на чувствата си. В есенцията откриваме:

  • Шафран, джинджифил, мандарина и бергамот;
  • Амбра, мароканска роза, египетски жасмин и пачули от Индонезия;
  • Ванилия, сандалово дърво, бял мускус и дъбови акорди;

Другият унисекс аромат, на който решихме да отредим местенце в нашата селекция, е Cedrat Boise – изтънчен, ухаен и наистина мистериозен. Не бихме могли да не му обърнем внимание – този аромат действа на сетивата и оставя следи в съзнанието. Това и лесно го превръща в запазена марка на онзи, който го носи. Композицията му е изградена от:

  • Бергамот, лимон, черен касис, пикантни акорди;
  • Плодове, жасмин и пачули;
  • Сандалово дърво, кедър, кожа, дъбов мъх и ванилия;

E, вече избрахте ли следващия си любим парфюм? Гарантирано парфюмната ви колекция повече никога няма да бъде същата – нишовите аромати добавят онази нотка ексклузивност, така необходима в живота на всекиго от нас.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмът издава характера на жената

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Top-list: най-добрите парфюми за 2016 - част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Тайните на парфюмния крем

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив