Грижа за кожата през март - да пробудим кожата си

Грижа за кожата - да пробудим кожата си

Не е тайна за никого, че ключът към красивата и сияйна кожа на тялото се крие в грижата и използването на онези козметични продукти, които биха имали най-ползотворен ефект върху нея.

Зимата, със студеното време, често има доста негативно въздействие върху кожата ни - тя се дехидратира, не е изключено и да се напука от мразовитото време. Ето защо е важно да я подхранваме и тонизираме.

А сега, през март, когато прекарваме времето си у дома и разполагаме с достатъчно свободни часове, бихме могли да ги оползотворим. Нека не позволяваме на домашните задължения и грижата по семейството да отнемат цялото ни свободно време. Да се възползваме от създалата се ситуация и да обърнем внимание и на себе си - нещо, което все искаме, но сме отлагали твърде дълго и твърде често. Сега е чудесният момент, в който да се погрижим за тялото си така, както подобава. Това е и най-подходящото време, в което да се заемем със съживяването на кожата ни от "зимния сън" - ревитализирайте тялото си, за да сте красиви и енергични за предстоящите топли дни!


Грижа за ръцете, особено сега


Доскорошният студ не е единственото, което вероятно се е отразило зловредно на кожата на ръцете ни - мразовитото време е в състояние да изсуши кожата ни, а дори и да я накара да загрубее и да стане болезнена. Предвид настоящата обстановка с разпространението на вируси, обаче, честото миене на ръцете и тяхното дезинфекциране с препарати също се отразява изключително неблагоприятно на кожата. Ето защо е повече от задължително да я хидратираме с подходящ крем за ръце - Angel на Thierry Mugler e продукт, който ще ни помогне да възвърнем еластичността на кожата си, както и нейния здрав вид и мекота.


Грижа за кожата


Ако сте почитатели на душ-геловете, ...


... то неминуемо ще ви зарадваме с добри новини - разнообразието от продукти е толкова голямо, че човек би могъл да избира с часове. Душ-гелът действа изключително благоприятно и омекотяващо на кожата на тялото ни. За дамите сме подготвили бижуто Dolce от италианския бранд Dolce&Gabbana. Носещ характерния аромат на парфюма, този продукт ни очарова с ухание на папая, нероли, нарцис, водна лилия и кашмир.

За господата, пък, сме подготвили Uomo от Roberto Cavalli - енергизиращ душ-гел, който ще ви донесе усещане за комфорт, мекота и чистота. Вдъхновен от аромата на едноименния парфюм, този продукт изненадва с черни виолетки, шафран, мед и кедър.


Кремове и лосиони за тяло, моля!


Почитателите на козметиката за тяло не биха могли да останат без такива продукти в колекцията си.

Вероятно мнозина от вас биха искали бързо и категорично да влязат във форма за предстоящите топли сезони. Оформящият крем за тяло на Clarins Masvelt Body Shaping откликва на желанията ни и ни дава възможността да се радваме на стегнат силует и кожа като от коприна. Кремът не съдържа парабени, а благодарение на мака, хибискуса и дюлята наблюдаваме търсения ефект след редовното му използване.


Грижа за тялото


Women на Calvin Klein, пък, ще се превърне в любимия ви лосион за тяло, който да нанасяте върху кожата си след баня. Ароматите на евкалипт, бергамот, грейпфрут, лимон, магнолия, жасмин и бял мускус сладостно възбуждат сетивата и ще оставят кожата ви да се почувства енергизирана, освежена и дълбоко хидратирана.


И нещичко за лицето


Господа, време е да ви представим афтършейва, който подбрахме специално за вас. Bleu de Chanel от Chanel e продукт, който ще ви осигури своевременна хидратация и ще предпази кожата ви от зачервявания и раздразнения непосредствено след бръснене. Насладете се на упойващия аромат на продукта, както и на високата му ефикасност, и си подарете грижа и комфорт.


Грижа за лицето


Filorga са господарите на медицинската козметика - техните продукти са разработени от едни от най-добрите дерматолози и козметици и активно се борят срещу процесите на стареене на кожата и образуването на бръчки. Обогатена с хиалуронова киселина, козметиката на бранда е истински връх в света на естетиката. Такъв именно продукт е маската им за лице Meso Mask - тя е с доказан противобръчков ефект и възвръща естествените сияние и еластичност на кожата.

Кожата ни заслужава ежедневни грижи и внимание, за да бъде винаги в най-добрия си вид. Ето защо правилният подбор на продукти е от ключово значение - чрез подходящата козметика ние ще съумеем да поддържаме кожата си в топ форма с минимални усилия. Възползвайте се сега от нашата селекция и започнете да се чувствате прекрасно, свежи и изпълнени с енергия и добро настроение.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-често използваните морски нотки в парфюмите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв парфюм да изберем за новогодишната нощ

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Погрижете се за косата си с продукти с естествени съставки

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив