Грижа за кожата през летните месеци с продукти на Shiseido

Грижа за кожата през летните месеци с продукти на Shiseido

Лятото е най-любимия и дългоочакван сезон, който обаче е истинско изпитание за нашата кожа. Дори и първолаците знаят за сериозната вреда, която нанасят слънчевите лъчи върху нашето тяло. Затова преди да заминете за така дългоочакваната почивка на морския плаж, ви препоръчваме да помислите как качествено да защитите кожата си, за да не страдате после цяла година от нежелани последици.

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing Softener Enriched – хидратиращ тоник

Първото правило за грижа за кожата през лятото е да я хидратирате достатъчно. Перфектното ви оръжие за целта е Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing Softener Enriched - дълбоко хидратиращ и освежаващ тоник с активно действие против бръчки. Обогатен е със Super Bio-хиалуронова киселина и хидроксипролин за подобряване вида на кожата. В състава му се включват екстракт от хлорела, екстракт от Mukorossi и екстракт отGambir. Заедно те имат изключително мощно действие против появата на бръчки. Предназначен е за суха и чувствителна кожа.

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing Softener Enriched Хидратиращ тоник против бръчки

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Day Cream SPF 15 – дневен крем за лице

Безспорно през горещите дни най-трудна е поддръжката на свеж и здрав вид на кожата на лицето. Benefiance Wrinkle Resist 24 Day Cream SPF 15 обаче прави нещата да изглеждат малко по-лесни. Продуктът представлява крем за лице, който е предназначен да защити кожата от вредното действие на околната среда и ултравиолетовите слънчеви лъчи. Осигурява на кожата на лицето дълбока хидратация и мощно Antiaging действие. Насочен е да предпазва от образуване на фини линии и по-дълбоки бръчки, а също така и кожата  ще придобие кадифена мекота и свежест и копринен завършек. Продукта е създаден като дневна грижа, която да предпази, хидратира и подмлади женското лице.

Shiseidо Benefiance Wrinkle Resist 24 Day Cream SPF 15 Дневен крем за лице

Shiseido Men Moisturizing Emulsion - хидратираща и подхранваща емулсия за всички типове кожа на лицето за мъже

Най-чувствителната част от кожата и на мъжа безспорно е тази на лицето. Затова през лятото задължително силната половина от човечеството трябва да помисли и за грижата за лицето индивидуално, и с особено внимание. За целта експертите на Shiseido са препоръчали силно овлажняващата емулсия Men Moisturizing Emulsion, която попива бързо в кожата и намалява появата на фини линии. Предпазва активно кожата от изсушаване и от агресорите на околната среда, благодарение на своят Damage Defense комплекс. След употреба оставя усещане за невероятна гладкост и хидратация. Съдържа Thiotaurine, който се бори с натрупването на излишен себум. Продуктът се нанася след бръснене или след добре почистено лице. Не причинява дразнения.

Shiseido Men Moisturizing Emulsion Хидратираща и подхранваща емулсия за всички типове кожа на лицето

Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum  - серум за зоната около очите

През лятото не бива да забравяме и зоната около очите. Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum e околоочен серум, който влива хранителни вещества и влага в деликатната зона около очите, за да предотврати и коригира признаците на стареене. Еластичността на кожата е възстановена, бръчките са изгладени и се радваме на млада и жизнена зона.

Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum Серум за зоната около очите

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 – нощен крем за лице

В грижата за кожата ни през горещите летни дни не бива да забравяме и за горещите и най-вече сухи летни нощи. Shiseido Benefiance WrinkleResist24 е нощен крем против бръчки с хидратиращ и възстановяващ ефект. Подхранва и допринася за допълнителното регенериране на кожата. Този богат крем с нежна и лека текстура съдържа хидроксипролин и Super Bio-хиалуронова киселина за ефективно намаляване появата на бръчки. Хидратира в дълбочина кожата и я прави готова за следващия слънчев ден. Подходящ е за суха кожа. Нанася се всяка вечер като последна стъпка от грижата за кожата на лицето. Осигурява свеж и сияен вид на сутринта.

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Нощен крем за лице

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Коледни изненади с аромат на злато

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматен хороскоп за 2018 г. – Oвен, Tелец и Близнаци

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

10 правила за грижа за кожата през лятото

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив