“Доброто момиче“ на Carolina Herrera, което покори света

Доброто момиче на Carolina Herrera, което покори света

От 2016 г. насам на парфюмерийния пазар се настанява едно „добро момиче“, която успява да детронира всички останали кралици от трона и до ден-днешен не го отстъпва на никого. Правилно, говорим за „Good girl“ на Carolina Herrera. Този прекрасен аромат успя много бързо да влезе в сърцата на милиони жени по целия свят и се настани в тях дълготрайно.

Carolina Herrera Good Girl парфюм за жени EDP

Ню Йорк e в краката ѝ, тя е доброто момиче с прикрита лоша страна. В същото време тя е лошото момиче, което никога не бива хванато. И заедно с това тя е модерна, властна, чувствена, дяволита дива. Именно тя е момичето, което смело казва на всички жени по света: „Никак не е лошо да бъдеш лоша”.

Carolina Herrera Good Girl е парфюм за жени, който е представен пазара през 2016 година и оттогава не слиза от призовите места в класациите. Изключително секси, ароматна комбинация с определено ориенталски характер и загадъчна аура. Създаден е от парфюмериста Louise Turner. Посланието на аромата, говори само засебе си, а именно: "Толкова е хубаво, че не може да е лошо".

Любопитно е, че нотките се разделят на "добри" и "лоши" в съответствие с посланието на парфюма. Ароматната комбинация е изключително иновативна и се отваря с акорди тубероза и тонка, което пресъздава двойствения характер на жената. Цветната вълна от бял жасмин Самбак и тубероза контрастират с мистериозните и дълбоки акорди тонка и какао.

Парфюмът е предназначен за смели, чувствени, дръзки, съблазнителни жени, които впечатляват със своята независимост. Характерното за него е, че успява да събере в себе си и да ознаменува всички аспекти, които са типични за съвременната комплексна женска красота. Защото всички ще се съгласят, че не е достатъчно само да се обръщат след вас, но и че парфюмът има тайната сила да предизвиква впечатлени погледи, които не могат да се откъснат. Той оставя мъжете с отворени усти.

Carolina Herrera Good Girl Legere Парфюм за жени EDP

 Carolina Herrera Good Girl Legere е новото издание на бранда, което получава своето официално представяне през февруари 2018 година. След невероятния успех на класическата версия, новата луксозна обувка се радва на също толкова голяма слава. Разбира се, че прелестната визия е тази, която моментално привлича вниманието, но се пригответе за изненада. Фантастично и ефирно женствено ухание, което e подчинено на флорална магия. Новата версия се отличава с по-светли и жизнени ароматни нюанси, но категорично запазва ориенталския си гурме характер, който толкова дами обожават!

Carolina Herrera Good Girl Legere съдържа нотки на иланг-иланг, който е известен като силен афродизиак, който успява да предизвика интерес за всички сетива. Сърцето е пълно с очарователна тубероза и пленителен жасмин. А идеалният завършек на състава е от перфектната колаборация на сандалово дърво и бобова тонка.

Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale Парфюм за жени EDP

През 2018 г. излезе и още едно издание на сладкият ориенталски аромат, пуснат през 2016 г. То представлява лимитирана серия, която е украсена със златни детайли и е обвита в червено кадифе. Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale представлява една истински опасна комбинация, предназначена за „добри“ момичета, които желаят да овладеят съблазняването като най-мощното си оръжие.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есен 2018: Нови дамски парфюми – Hermes, Creed, Nina Ricci, Lacoste...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите парфюми за зима 2017/2018 - част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

6 дамски ухания, които ще завършат октомврийската визия

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив