Дървесни ухания за мъже – топ 5 аромата за господата в края на лятото

Дървесни ухания за мъже – топ 5 аромата за господата в края на лятото

Изпращаме лятото с усмивка – надяваме се и вие, като нас, да сте имали един прекрасен сезон, изпълнен с много красиви мигове и приключения. И тъй като не бихме могли да изневерим на себе си и любовта ни към парфюмите винаги е обозначавала както края, така и началото на различните периоди от годината, в днешната статия сме ви подготвили една неустоима и вълнуваща благоуханна селекция.

Акцентираме вниманието си върху дървесните ухания за господата. Афинитетът ни към мъжките парфюми никак не е стихнал и наистина нямаме търпение да ви представим какво сме ви подготвили за днес. Споделяме с вас 5 съвършени есенции с дървесен привкус, които са сякаш най-подходящите предвестници на идващата есен.

Дървесни ухания витаят в атмосферата и ни настройват на една нова романтична вълна

Ако през лятото съзнателно избираме аромати, обединени от ориенталската, плодова или цитрусова бленда, то за края на горещия сезон и настъпването на есента ни се иска сякаш да се докоснем по-плътно до природата. Няма никакво съмнение, че именно есенният сезон се характеризира като най-красивият – пъстър, очарователен, уютен и мечтателен.

Затова и едва ли е изненада за някого, че селектирахме уханията за мъже около смисловата концепция на дървесните есенции. Считаме, че тези 5 парфюма успешно успяват да съхранят в себе си последните летни слънчеви лъчи, обръщайки поглед към настъпващите есенни хладни утрини.

5 мъжки парфюма с реверанс пред есента

5 мъжки парфюма с реверанс пред есента

Lalique Encre Noire

Енигматичният мъжки аромат води началото си от 2006г., когато от парфюмерийния бранд успяват приятно да изненадат своите господа клиенти. Плътен, запомнящ се и притегателен – така описваме аромата и сме сигурни, че трудно някой би могъл да остане безразличен в компанията на изтънчените му и съблазнителни акорди. Съдържанието е подчертано дървесно:

  • Кипарис
  • Ветивер
  • Мускус и кашмир

Hermes Terre d’Hermes

Отново през 2006г. модната марка, известна по цял цвят с безупречните линии и колекции, успява да впечатли и парфюмните фенове, лансирайки на пазара това божествено ароматно предложение за господа. Есенцията е плътна, изключително трайна и извънредно подходяща за целеустремените, смели и атрактивни джентълмени. Категорично не бихте могли да останете незабелязани, ако подберете този парфюм и го включите в благоуханната си колекция. Съставът му се отличава с висококачествени акорди:

  • Портокал и грейпфрут
  • Черен пипер и мушкато
  • Пачули, ветивер, кедър и бензоин

Bvlgari Aqva Atlantiqvue

Парфюмите на марката „Булгари“ винаги са се характеризирали със свежест и витална енергизираност. Това ароматно предложение не прави изключение, следвайки концептуалната линия на серията Aqva. Мъжкият парфюм е свеж, дързък, подходящ за ежедневно носене и съчетаващ у себе си нотки от едни от най-любимите уханни съставки от света на изящната парфюмерия:

  • Сицилиански бергамот, калабрийски бергамот, водни акорди, градински чай
  • Амбра, морски нотки, ябълка
  • Пачули, сандалово дърво, ветивер

Paco Rabanne Invictus Legend

Безспорно ароматът Invictus може да се нарече като най-успешния мъжки парфюм на марката „Пако Рабан“. Затова и не бе изненадващо за никого, когато от бранда решиха да посветят още един продукт от своя асортимент на тази серия. Invictus Legend е логичното ароматно продължение на своя предшественик, предоставяйки още по-ексцентрична и категорична наслада за сетивата. В съдържанието на това вълнуващо благоуханно продължение се натъкваме на:

  • Морски нотки, морска сол, грейпфрут
  • Индрише и подправки
  • Червена амбра и дървесни акорди

Mont Blanc Legend

И докато сме на темата за парфюмните флагмани на различните брандове, няма как да не отделим няколко думи и за най-популярния мъжки аромат на марката Mont Blanc. Legend е предизвикателен и изключително притегателен аромат за господа, който сякаш оставя следи в съзнанието и се превръща в незабравимия и любим ежедневен аксесоар. Много мъже избират именно тази есенция, благодарение на изящната парфюмерийна бленда, с която се характеризира съдържанието му:

  • Българска лавандула, бергамот, върбинка и ананас
  • Кумарин, дъбов мъх, здравец, роза, червена ябълка и сушени плодове
  • Сандалово дърво и бобова тонка

Убедени сме, че вече и вие нямате търпение да встъпите смело в идващата есен. Изпращаме лятото с любов и с трепетно очакване за следващото – а дотогава не ни остава нищо друго, освен да се наслаждаваме на поредните парфюмерийни шедьоври, които с удоволствие ще красят ароматната ни колекция у дома.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките аромати, които да подарим на любимия за Коледа

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 парфюма, които мъжете трябва да притежават през 2019 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 зимни парфюми за мъже за 2018/2019 г.

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив