Дамските парфюми, които мъжете обожават

Дамските парфюми, които мъжете обожават

Уханието на жена – истинска и съблазнителна – винаги е привличало мъжката част от света. Да запомниш жената на живота си по аромата ѝ и винаги да го свързваш с нея – това може да го направи само една истинска жена, знаеща как да използва различните аромати в своя полза, за да пробуди вниманието на един мъж към себе си.

А мисията ни днес е да ви запознаем с парфюмите, които мъжете обожават. Тези, с които ще ги омагьосате в момента, в който се доближите до тях.


Доброто момиче със загадъчната аура


Good Girl на Каролина Херера е е ароматът, с който да събудите инстинктите на мъжа до вас. С ароматната си комбинация, която е едновременно секси и загадъчна, привличането на вниманието върху вас се превръща в много лесна задача. Посланието на аромата, гласящо "Толкова е хубаво, че не може да е лошо" ни казва, всичко от което се нуждаем. Тази иновативна комбинация съдържа в себе си отварящи акорди на тонка и тубероза, пресъздавайки по този начин уникалната същност на жената. Допълващата комбинация от бадем, кафе, какао, сандалово дърво и бял жасмин Самбак придават мистериозна нотка на целия аромат и прави този ориенталски аромат един от най-обожаваните на пазара.


Класика в жанра


Няма човек, който да не остане запленен от божествения аромат на класическия Chanel №5. Бъдейки символ на изискан вкус и класа, парфюмът ще повлияе дори на най-претенциозния мъж, карайки го да спре и да погледне във вашата посока. Създаден от парфюмериста Ernest Beaux, парфюмът е неподражаема и магнетична ароматна комбинация, останала популярна дори 100 години след създаването си. Уханните нотки бергамот, лимон, нероли и иланг-иланг са прекрасно съчетани с роза, момина сълза, ветивер, сандалово дърво и още уникални съставки, за да се получи парфюм, който всички обожават.

дамски парфюми, които мъжете обожават


Чувствена интензивност


Създаден само преди 4 години, Olympea Intense на Пако Рабан в аромат, който пленява сетивата и остава да напомня за себе си дълго след като го помиришете. Това ново и по-интензивно ухание на познатия Paco Rabanne Olympea е създаден за съвременната жена богиня, блестейки с ориенталския си характер и несравнима съблазнителност. Елегантната и неочаквана комбинация от ванилия, бял пипер и кехлибар ще накара всяка една жена да се почувства специална и желана, а всеки мъж около нея ще бъде неминуемо привлечен от този секси аромат.


Естествен и женствен


Казвайки думите естествен и женствен, няма как да не си помислим точно за аромата Premier jour на Нина Ричи. Елегантен и ненатрапчив, този нежен парфюм и изключително подходящ за нежната и мила жена, която обаче не се притеснява да показва естествената си красота. Лекото ухание се прилепва внимателно към вас, придавайки ви изключително излъчване, но и акцентирайки на чувствената ви същност. Самата комбинация е съставена от нотки гардения, сладък грах, деликатна орхидея и база от горски и топли мускусни акорди. Искате да се отличавате и да очаровате? Това е Вашият аромат.


Съвършено, но деликатно излъчване


Нежно, но същевременно съвършено е уханието на Bvlgari Omnia Crystalline – парфюм, който ще изпълни сетивата ви с уникалния си чар. Блестейки като прекрасния кристал, от който е вдъхновен, този аромат е предназначен за женствените жени, които знаят как да го носят. Като чист букет от свежест този аромат е неустоимо съчетание, отварящо се с нотки ефирен бамбук, наситен аромат на круша и екзотичните плодове наши, идващи от Азия. Добавените лотос и дървесни акорди допълват цялостната комбинация, създавайки скъпоценна есенция, която разкрива дълбоката и очарователна душа на аромата.

Аромати, които не са за изпускане, готови да ви накарат да ги обожавате!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на дамските парфюми на Guerlain

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюм на седмицата: Calvin Klein Euphoria

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за подарък за 8 март - част 2

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив