Дамските парфюми, които ще бъдат хит за 2020

Дамските парфюми, които ще бъдат хит за 2020

Дами, днес ние, екипът на Parfium.bg, решихме да ви обърнем така заслуженото специално внимание. След като изпратихме подобаващо зашеметяващата 2019 година и заедно прекарахме едни вълнуващи дванадесет месеца в компанията на неповторими парфюми, искаме да споделим с вас кои ще са ароматите-крале на 2020.

Сегашната година се очертава също така вълнуваща и изпълнена с множество положителни емоции. Сигурни сме, че предстоят само прекрасни моменти и искрено вярваме, че дамите ще се радват на особено внимание и неповторимо отношение. А за да направите всеки ваш момент истински специален и да обвържете спомена с изтънчен аромат, подготвихме за вас колекция от парфюмите, които ще бъдат хит за 2020. На което и от споменатите благоухания да се спрете, сме сигурни, че никак няма да сгрешите и ще останете очаровани от качеството и прекрасния аромат.

Ето кои са задължителните парфюми, с които да обзаведете козметичната си колекция през тази година.

дамските парфюми хит за 2020

Дона Каран и парфюмът на елегантността

Donna Karan DKNY Be Delicious City Chelsea Girl Парфюм за жени без опаковка EDT

DKNY Be Delicious City Chelsea Girl е от серията парфюми на известния моден бранд, която е посветена на ексклузивността и вълнуващата среда на епохалния Ню Йорк. От марката решават да създадат няколко аромата, които са вдъхновени от динамиката на мегаполиса и които правят реверанс към момичетата, живеещи винаги в крак с модното.  Chelsea Girl по неповторим начин успява да подчертае игривия темперамент и цветност на винаги усмихнатото, енергично и ведро момиче. За това спомагат откриващите акорди зелена ябълка, които излъчват свежест и чистота. Черната роза и орхидеята в сърцевината вълнуващо намекват за доза мистичност и енигматичност, а мускусът в базата придава плътност на парфюма.

Тиери Мюглер и парфюмът на екстравагантността

Thierry Mugler Angel Muse парфюм за жени EDP

Френският дизайнер е всеизвестен с подчертаната си екстравагантност както в дизайна на модните си линии, така и в подбора на съставки за отличителните си парфюми. За ароматите на бранда се казва, че, веднъж попаднали върху кожата, остават завинаги в съзнанието и сърцето. Именно такъв продукт е Angel Muse – парфюма на екстравагантността, който причисляваме към т.нар. „гурме“ аромати. „Гурме“ парфюмите са онези благоухания, чиито съставки представляват комбинация от вкусове. В Angel Muse откриваме сладък лешников крем със сметана – как би могъл такъв аромат да не остане трайно в съзнанието ви? В сърцето на парфюма тупти есенция от роза, която придава изключителна женственост на цялостната композиция. И за да не изневери на себе си, Тиери Мюглер вплита и изненадваща съставка – в базата на аромата откриваме ветивер, който балансира феминистичността и загатва за „мъжката“ сила у всяко работещо момиче.

Келвин Клайн и парфюмът на еуфорията

Calvin Klein Euphoria парфюм за жени EDP

Келвин Клайн създават аромат, който веднага и категорично се превръща в любим за много дами по света. Говорим за великия Euphoria – и през 2020 този аромат ще е властелин на дамските сърца. Връхните нотки от нар придават свежест и закачливост от аромата, след което биват завладени от енигматичността в благоуханието на орхидеята и лотуса. В основата на композицията на Euphoria откриваме виолетки, кехлибар, махагон и мускус, които, съчетани, придават плътност и лукс на парфюма. Трайността на продукта ще ви очарова – дълго след вас ще се носи есенцията на това парфюмерийно бижу.

 Задиг&Волтер и парфюмът на категоричността 

Zadig & Voltaire This is Her парфюм за жени EDP

Ако има парфюм, който ясно да заявява същността на жената и да се прекланя пред нейната женственост и съблазън, то това е This is Her. Ароматът категорично отсича, че „това е тя“ – дамата, която съчетава у себе си майката, съпругата, дъщерята, приятелката – многообразието от лица, създаващи перфектността. Пикантността на парфюма е постигната чрез съвършени съставки като розов пипер, жасмин „Самбак“, ванилия и сандалово дърво. Всеки един от компонентите засяга различна черта от характера на съвременната и модерна жена – пиперът и жасминът подчертават темперамента, докато ванилията и сандаловото дърво обрисуват дамата като нежна и чувствена.

Ланком и парфюмът на нежността

Lancome La Vie Est Belle парфюм за жени EDP

Ако съществува парфюм, който безапелационно се превърна в любимец на дамите още с лансирането си на пазара, то това е La Vie Est Belle. Ароматът е построен върху крехките цветчета на ириса – съблазън, енигма и страст, събрани в един акорд. Портокаловите цветчета и жасминът внасят нотки жизнерадост в дързостта на парфюма, а касисът, крушата, тонката, ванилията и пачулито правят от аромата един истински шедьовър. През 2020 благоуханието на Ланком продължава стремително да се нарежда сред любимите парфюми на дамите.

Както споменахме, всеки един от тези аромати ще властва и през цялата 2020 година. Който и от тях да изберете, ще си подарите незабравими мигове с един наистина превъзходен и извънредно качествен продукт.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски аромати, с които да зарадвате любимата

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрият коледен подарък за жена - парфюмът (част 1)

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-популярните дамски парфюми на Mercedes Benz

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив