Дамски парфюми, подходящи за подарък за Свети Валентин

Дамски парфюми, подходящи за подарък за Свети Валентин

Carolina Herrera Good Girl – за романтичните дами

Carolina Herrera Good Girl е парфюм за жени, представен за директна продажба на пазара през 2016 година. Изключително секси, ароматна комбинация с определено ориенталски характер и загадъчна аура. Създаден е от парфюмериста Louise Turner. Посланието на аромата, говори само за себе си, а именно: "Толкова е хубаво, че не може да е лошо". Ароматната комбинация е изключително иновативна и се отваря с акорди тубероза и тонка, което пресъздава двойнствения характер на жената. Цветната вълна от бял жасмин Самбак и тубероза контрастират с мистериозните и дълбоки акорди тонка и какао.

YSL Black Opium Nuit Blanche – за съблазнителките с класа

YSL Black Opium Nuit Blanche е новото бижу на бранда, официално представено в началото на 2016 година. Ароматът е вдъхновен от ежегодния фестивал за изкуства Nuit Blanche, както и от нощния живот на Париж - град, който никога не спи. Чувственото ухание е подчинено на драматичните контрасти между дързост и женственост. YSL Black Opium Nuit Blanche е зареден с много енергия и съблазнителност, а неговата идеална притежателка е едновременно чаровна съблазнителка и жена с класа.

Chanel No.5 L`Eau – за млади момичета

Chanel No 5 L`Eau има за цел да спечели обожанието на по-младите почитателки на Chanel. Ароматът е семпъл, красив и много изтънчен. Представлява свежа интерпретация на оригинала. Впечатлява със своята дързост, мистериозност и очарователен характер. Любопитно е, че рекламно лице на парфюма е красивата дъщеря на Джони Деп - актрисата Лили-Роуз Деп.

Nina Ricci L`Air du Temps Eau Sublime – за луксозните дами

Nina Ricci L`Air du Temps Eau Sublime се появява на пазара като луксозно празнично издание през 2016 година. Този разкошен и ослепителен парфюм притежава слънчев цветен състав, в който ще се влюбите. На върха на композицията му ще откриете екзотичния цитрусов плод юзу, който има силно енергизиращо действие и не случайно се използва често в японската ароматерапия. Неговата свежест е последвана от прекрасно цветно трио, което включва карамфил, бели цветя и тубероза. Изискан мускус завършва ароматната мелодия, като й придава още повече чувственост.

Givenchy Ange ou Demon Le Parfum & Accord Illicite – за интелигентните жени

Ange Ou Demon Le Parfum е чувствен, плътен и мощен. Има елегантна и стилна аура, която се определя от нотки жасмин, мускус, пачули, кехлибар, бяла кожа и ванилия. Accord Illicite е допълнителен акцент, върху отделните съставки. Той завършва идеално композицията, правейки я още по-бляскава и чувствена. Това прекрасно ароматно дуо е създадено от парфюмеристите Lucas Sieuzac и Evelyne Boulanger. 

Dolce & Gabbana Dolce – за емоционалните дами

Dolce представлява емоционално и чувствено пътешествие през Сицилия, което ще ви потопи в магията и атмосферата на тази област в Италия. Дамски парфюм който ще ви порази с естественото си излъчване и цветната си, и естествена аура. Ароматната композиция се описва като мек и женствен аромат с нотки на бели цветя. Свежест на листа от нероли , заедно с цветове от папая отварят сърцевината, домиращия нюанс включва беладона, нарцис и водна лилия . Основата е мека с леки нотки на мускус и кашмир.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 8 на цветно-плодовите парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

В края на най-есенния месец подбрахме любимите дамски парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, подходящи за лятото - част 3

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив