Дамски парфюми, които са подходящи за плаж

Дамски парфюми, които са подходящи за плаж

С настъпването на лятото много дами започват да търсят нов парфюм, който да съответства на този светъл сезон - искрящ, освежен и напомнящ за далечни страни и лазурни плажове. Ако все още обаче не сте успели да си изберете подходящ аромат, който да е подходящ за горещите дни на плажа, ще ви улесним, като ви представим няколко хитови дамски парфюма, които никога не са грешен избор.

Boucheron Quatre Boucheron

Boucheron Quatre e дамски парфюм, създаден през пролетта на 2015 година от Boucheron в сътрудничество с Interparfums. Ароматът е кръстен на известната колекция бижута Quatre rings. Идеята на парфюмеристите Nathalie Gracia-Cetto, Nadege Le Garlantezec и Antoine Maisondieu е да създадат ново и модерно ухание, което да привлече по-младите клиенти. Boucheron Quatre е умело балансиран флорално-плодов аромат с изискани дървесни нюанси. Уханието му е женствено, нежно и романтично. А най-хубавото е, че е многофункционален - изключително свеж е  за плажа, но и достатъчно бляскав за вечерна разходка и романтична вечеря. Заради всичко това за отрицателно време парфюмът успява печели сърцата на хиляди почитателки.

Boucheron Quatre Boucheron парфюм за жени EDP

Calvin Klein Euphoria

Лъчезарен, пищен, чувствен и привлекателен, Euphoria на Calvin Klein говори на жената, която копнее да бъде свободна всеки миг от живота си, както и провокацията да е част от вълнуващия ѝ свят, изпълнен с удоволствие, изненада и съблазън. Дори и в най-горещото време. И дори и на плажа. Ароматът е контраст между екзотични плодове и съблазнителни цветове. Парфюмната композиция съдържа нотки на нар, орхидея, лотос, виолетки, мускус, кехлибар и махагон.

Calvin Klein Euphoria парфюм за жени EDP

Donna Karan DKNY Be Delicious

Donna Karan Be Delicious е енергичен и свеж аромат за жени, представен на пазара 2004 г. Неговата женствена, чиста и очарователна ароматна аура е много предпочитана и харесвана. Зарежда с настроение и радост и е изключително подходяща за употреба при слънчево и горещо време. Ароматът е създаден за енергични и жизнерадостни дами и смело подчертава тяхната женственост и деликатен сексапил.

Donna Karan DKNY Be Delicious парфюм за жени EDP

Guerlain Mon Guerlain

Mon Guerlain  е дело на швейцарския майстор-парфюмерист Тиери Васер, който е бил вдъхновен от своята муза Анджелина Джоли. “Ние създаваме парфюми за жените, на които се възхищаваме", казва Жак Герлен, сътворил аромати като "Mitsouko" и "Shalimar". С това изумително ухание марката отдава почит на смелите, модерни и независими жени. Guerlain Mon Guerlain е неповторим аромат със свеж ориенталски състав.Той се открива с нежното ухание на успокояваща лавандула от Прованс и енергизиращ бергамот. Сърцето крие в себе си прелестнафлорална двойка - индийски жасмин и ирис. В чувствената база се преплитат нотки топла ванилия от Папуа, австралийско сандалово дърво и тонка.

Guerlain Mon Guerlain парфюм за жени EDP

Bvlgari Omnia Crystalline

Bvlgari Omnia Crystalline е аромат за дами, вдъхновенот съвършенството на кристала. Деликатен, нежен и съвършен аромат за жени. Парфюмеристът, оставил подписа си върху името на този забележителен и много харесван дамски парфюм, е Alberto Morillas. Уханието оставя след себе си усещане за женственост, мекота, чистота и свежест. Предназначен е за всички моменти, в които искате да усещате лекота, ефирност и свобода, но също така да запазите своята елегантна индивидуалност.

Bvlgari Omnia Crystalline парфюм за жени EDT

Lancome La Vie Est Belle

La Vie Est Belle от Lancome е парфюм, насочен към естествената и семпла красота, щастието, радостта и удоволствието което намираме в малките неща. И може би достатъчно за това говори фактът, че рекламно лице е актрисата Джулия Робъртс. Създатели на парфюма са Olivier Polge, Dominique Ropion, Anne Flipo. Парфюмът е подходящ за естествените, жизнерадостни и умеещи да ценит малките радости в живота жени, които искат и на плажа да подчертаят тези свои качества.

https://parfium.bg/guerlain-mon-guerlain-parfium-za-jeni-edp

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Великите актриси на 20 век и техните парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Narciso Rodriguez

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

8 парфюма, които са подходящи за подаръци за 8-ми март

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив