Дамски есенни парфюми, в които ще се влюбите

Дамски есенни парфюми, в които ще се влюбите

Имаме две новини - добра и лоша. Лошата е, че така обичаното от всички дами лято приключи и ще се върне отново чак след една година. Хубавото обаче е, че предстои есента.

Вече тече усилена подготовка за новия сезон. Това е най-доброто време да се забавлявате и да поемете в търсене на нови идеални детайли за вашия стил. Предстои ви вълнуващо пазаруване и, въртейки се във вихър от шалове, ръкавици, обувки, не забравяйте да изберете своя най-подходящ парфюм за есента.

За да ви помогнем да направите правилния избор, решихме да споделим с вас нашите съвети за това, как да изберете своето перфектно ухание за най-романтичното време на годината. 

Есенните парфюми обикновено са многопластови, с шлейф и по-богати. Тъй като вече няма да е толкова горещо, се появяват много ароматни нотки, които не са били подходящи през лятото. Но пък през есента можете да им се насладите.

Сред есенните парфюми, в които със сигурност ще се влюбите са:

Dolce & Gabbana The Only One 2 Парфюм за жени EDP

Dolce & Gabbana The Only One 2

Dolce & Gabbana The Only One 2 е страстен плодов аромат за жени, който интригува и съблазнява сетивата. Появява се на пазара през 2019 година като втора част от вълнуващата история на The Only One. Новото издание е вдъхновено от елегантността и класата на прахообразната нотка на червената роза - вечният символ на любовта и страстта. Едно нещо е сигурно - The Only One 2 причинява сърдечни вълнения!

Giorgio Armani SI парфюм за жени EDP

Giorgio Armani SI

Giorgio Armani SI е аромат, който предпочитат да носят силните жени. Той разкрива у жената чара и привлекателността ѝ, като същевременно подчертава елегантната ѝ същност. Ароматът е на пазара от 2013 година насам, благодарение на създателя му Christine Nagel. Подходящ е за есенния сезон благодарение на основата си от смели летни ухания, но намесата на ориенталски сърдечни нотки и дървесни нюанси го правят красив и дълготраен. Всяка жена има нужда от такъв аромат.

Gucci Guilty Pour Femme Парфюм за жени EDP

Gucci Guilty Pour Femme

През 2019 година модна къща Gucci отваря нова глава в историята на колекцията Gucci Guilty с революционния аромат на Gucci Guilty Eau de Parfum! Новият аромат въплъщава смелия дух на линията Guilty, посветена на всички "грешници". Новото предложение на марката възхвалява образа на свободна и освободена жена, нейната уникалност, ярка индивидуалност, смелостта и свободата на изразяване, която понякога граничи с безстрашие и безразсъдство! Gucci Guilty Eau de Parfum - смелостта да бъдете себе си.

Jean Paul Gaultier Scandal By Night Парфюм за жени EDP

Jean Paul Gaultier Scandal By Night

Scandal – парфюмът на изисканата дама през деня и нейната забавна и дива страна през нощта. А сега - Scandal by Night – новият хипнотичен и загадъчен аромат от Jean Paul Gaultier. Аромат на свободата - неочакван, празничен, сексапилен и далеч от клишетата. В новата композиция, парфюмеристите запазват сладката медена жилка от оригинала и я прилагат в една още по-пристрастяваща смес.

YSL Mon Paris Couture Парфюм за жени без опаковка EDP

YSL Mon Paris Couture

YSL Mon Paris Couture привлича дамската половина на човечеството с новото си представяне. Бъдейки интерпретация на великолепния Mon Paris, новият аромат, създаден през 2018 година, е подплатен с ново усещане, благодарение на цитрусовата основа и характерното за колекцията сърце от ягода и малина. Ароматната комбинация е символ на шикозната, но класическа елегантност, караща всички погледи да се обръщат след вас. Докоснете се до романтиката на Париж и заблестете като диамант пред очите на всички.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Легендарните парфюми, които омайват поколения

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми подходящи за плажа и летните жеги

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Еволюцията в шишенцата за парфюми

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив