Clarins - грижата за лицето и тялото, от която имате нужда

Clarins - грижа за лицето и тялото

Определено специфичните метеорологични условия, съпътстващи всеки сезон, биха могли да наложат различен тип грижа за лицето и тялото. Слънцето, сухият въздух, студът, леденият вятър - всичко това е предпоставка към по-щателното внимание към специфичните нужди на нашата кожа. Но не бива да забравяме, че не само екстремните метеорологични условия следва да ни карат да се отнасяме с внимание към лицето и тялото си. Истински красивата кожа е онази, която бива обгрижвана целогодишно. Ежедневните разкрасителни ритуали са сигурен начин за това да се радваме на здрава и сияйна кожа.


Кожата на лицето и най-добрата грижа


Що се отнася до кожата на лицето, бихме могли да ви дадем една насока, за която се гарантира, че ако бъде следвана неотлъчно, не след дълго ще забележите наистина положителни резултати.

Говорим за важността на това правилно да определите своя тип кожа и да съобразите продуктите, които ще използвате, с това.

Дамите, които имат късмета да са горди притежателки на кожа от нормален тип, сравнително по-лесно успяват да открият продукти, които да им прилягат максимално добре. Нормалната кожа има далеч по-висока поносимост към разнообразни по вид козметични продукти. Ако, обаче, имате суха или мазна кожа, то тогава грижата за нея и използваните продукти следва да бъдат съобразени със специфичните й нужди.


Значимостта на правилния избор на козметика


Малко са нещата, които влияят по-неблагоприятно на кожата от това да се използва козметика, предназначена за друг тип кожа. Ето защо това е и първата стъпка, която следва да предприемете - установете каква кожа притежавате и съобразете продуктите си с нуждите.


Козметиката на Clarins отдавна си е извоювала име на качествен и любим продукт сред дамите, държащи на красотата и безупречния външен вид


Френският бранд вече десетилетия осигурява козметика от най-висок клас и се е превърнал в синоним на качество, изящество и лукс. Марката предлага продуктово многообразие и се стреми към това да отговори на нуждите на всички свои клиенти.

Clarins

За дамите със суха кожа Кларинс разработват своя тонизиращ спрей за лице с лайка - продукт, изцяло съобразен с така специфичните нужди на сухата кожа. Знаем, че тя изисква щателно и често хидратиране, за да се предотврати неприятното лющене и прекомерното изсушаване. За да избегнем тези съпътстващи сухата кожа неприятности, е добре да използваме хидратиращи продукти като спрея за лице на Clarins.

Неговото

  • овлажняващо
  • тонизиращо
  • енергизиращо действие

ще окаже изключително благотворен ефект върху сухата кожа на лицето. Обогатен с лайка, спреят на Кларинс ще подхрани допълнително кожата ви и ще я предпази от белене.


С наближаването на летния сезон вероятно много дами ще желаят да са в идеална форма за топлото време


Наред със здравословното хранене и честите физически упражнения, от Clarins ни предоставят и своя оформящ крем за тяло Clarins Body Masvelt. С негова помощ всяка дама би могла да възвърне топ формата си бързо и трайно и да бъде изцяло подготвена за наближаващото лято. Използвайте крема на Кларинс на проблемните зона като бедра, корем, талия и бързо ще забележите наистина ползотворен и завиден ефект. Ще усетите кожата си изгладена, мека и видимо по-стегната. Не поволявайте дребните несъвършенства на тялото ви да помрачат идващите прекрасни летни мигове.

Грижата за кожата на лицето и тялото е от съществено значение. Чрез нея ще се радвате за дълго на здрав и сияен външен вид, който трудно би се повлиял както от външни условия и въздействие, така и от възрастта. Постоянството в грижата е ключът към красотата и младостта.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Коледни изненади с аромат на злато

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Франсоа Коти – парфюмеристът на богатите и на бедните

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Гримът и топлото време - някои трикове

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив