Ароматните шедьоври, с които трябва да се сдобиете

Ароматни шедьоври

Знаете ли какво завършва най-добре цялостния стил на човек? Нещото, с което след това всеки може да го свързва? Да, правилно отгатнахте, това е парфюмът. Влиянието на парфюмът е увековечено в не малко книги и филми, а и до ден днешен всеки знае, че за да направи най-добро впечатление на околните, трябва да използва аромат, който да подчертае стила му.

Водейки се от това, нашите парфюмни експерти избраха няколко ароматни шедьоври, с които не само ще уловите вниманието на всеки, но и ще можете да задоволите собствените си желания за парфюми, които да отразяват същността Ви.

За дамите споделяме аромата Lanvin Eclat d`Arpege – плодово-цветен аромат, който да освежи деня ви. Комбинацията е деликатна, напомняща за нежното ангелско докосване, изкарвайки на показ нежната страна на всяка дама. Комбинацията се отваря с листа на водна лилия и листа на лимон, напомнящи за свежестта на пролетта. Колкото повече навлизаме в уханието, не можем да не усетим интензивните акорди на разцъфнала глициния, допълнена с аромата на прасковен цвят и червен божур. Парфюмът ще ви очарова и с елегантната си бутилка, правеща го достоен за всяка изискана дама.

парфюми

Ако пък предпочитате аромат за по-топлото време, то тогава несъмнено той трябва да е In The Mood for Love на Джанфранко Фере. Този аромат ще разкрие нежната ви душевност, но и същевременно с това ще акцентира върху страстната ви страна. Аромат, който ще ви накара да се влюбите в него, и ще накара другите да се влюбят във вас. В основата му са съчетани нотки на горчив портокал, магнолия и роза, които са внимателно примесени с дървесни акорди и кехлибар. Готови ли сте да съблазните всички само с парфюма, който носите? Направете го с In The Mood for Love.

А за господата ще предложим Davidoff Zino. Този мъжествен аромат е кръстен на създателя на марката и е изключително елегантен, но и носи свежест. В него е заложено непоколебимото и не изчезващо мъжко желание и страст, към което всеки мъж се стреми. Заслужено това е класически парфюм, към който мъжете се завръщат. В него се усещат уханната лавандула, блестящият палисандър, свежите градински чай, здравец и бергамот, нежните момина сълза и жасмин и силните дървесни нотки на сандалово и кедрово дърво. Спечелете дамата на сърцето си, помагайки си с този непреходен и елегантен аромат.

парфюми

Или пък можете да се спрете на по-строгият, но също очарователен и мъжествен Calvin Klein Eternity. Това е най-добрият приятел на целеустременият бизнесмен – ароматът несъмнено ще подчертае ненатрапчиво мъжката увереност и сила, но и ще внесе нотки свежест и деликатен шик. Това се получава благодарение на вплетените в него съставки като кехлибар и сандалово дърво, кориандър и ветивер, бразилски палисандър и нероли. Елегантната бутилка е прекрасно допълнение и завършек на този утвърдил се през годините парфюм.

И за финал искаме да акцентираме върху неустоимия унисекс аромат Montale Mukhallat. Този изискан ориенталски гурме аромат е като празник за сетивата. Той ще подчертае харизматичната ви личност и ще покаже на света страстната ви натура. В него са съчетани диви ягоди, сладък бадем, перуански балсам, мускус и ванилия от Мадагаскар – съставки, които съчетани заедно създават ароматен букет, който не може да бъде подминат с лека ръка. Затворен в характерната форма на бутилката на парфюмите Монтале, този парфюм е точно за вас, ако желаете да се отличите и да покажете себе си като независима и свободна личност.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какво трябва да знаем при избора на мъжки парфюм за подарък

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мястото на парфюмите в киното

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да съхраняваме правилно парфюмa

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив