Ароматите на Jo Malone – защо си струва да им обърнем внимание през този сезон?

Jo Malone парфюми

1990г. дава началото на бранда, който завинаги ще остане сред редиците на най-успешните британски парфюмерийни марки. Jo Malone съчетава у себе си изкуството на направата на благоуханни парфюми, свещи и аромати за дома – уханното изкуство среща британския шик.

Parfium.bg е един от малкото вносители на ароматите на бранда за България и по този повод ще ви разкажем малко повече както за самата марка, така и ще ви представим някои от най-знаковите и запомнящи се парфюми. Дамски, мъжки, унисекс – буквално за всеки с лекота ще се намери разнообразие от ароматни варианти, които изцяло да се впишат в личния стил и концепции за красота.


Британската марка Jo Malone залага на естествените екстракти и есенции, създавайки наистина впечатляваща селекция от благоухания


Продуктите на марката Jo Malone са ориентирани около създаването на прекрасни аромати. Интересното тук е, че, освен страхотни благоуханни придобивки за личния стил, си струва да отбележим, че в колекцията от артикули на марката откривате и изящни ароматизирани свещи за дома. Така парфюмерийният свят на Jo Malone категорично открехва вратата и към домашния уют – защо пък да не комбинираме пазаруването за собствения си личен стил с аромати за обстановката у дома?

Но, все пак, ако трябва да насочим вниманието си към парфюмите, то определено има какво да разкажем. Jo Malone залагат на конкретността, що се отнася до наименуването на своите благоуханни очарования – така още от самото име получавате идея какво да очаквате от есенцията. Разнообразието от дамски, мъжки и унисекс парфюми категорично ще привлече вниманието ви и ще ви даде шанса да подберете вдъхновяващи и изискани аромати за всеки стил и повод.


Jo Malone парфюми


Jo Malone Amber & Lavender - Стартираме с едно извънредно приятно и интригуващо предложение от марката, което със сигурност би привлякло вниманието на много мъже. Сладостта на лавандулата в този страхотен мъжки парфюм по един перфектен начин кореспондира с плътността и тръпчивостта на амбрата, създавайки есенцията, която се характеризира като наистина запомняща се и заслужаваща място във всяка парфюмна колекция.

Jo Malone Amber & Lavender парфюм за мъже и Jo Malone English Oak & Hazelnut унисекс парфюм

Jo Malone English Oak & Hazelnut - Този унисекс аромат продължава линията на семплия дизайн по отношение на съставките – в съдържанието му се натъкваме на брилянтните очарователни акорди от лешник, кедър и дъб. Есенцията се харесва еднакво успешно както на жените, така и на мъжете. Безспорно препоръчваме аромата, считайки го за особено подходящ за носене през прохладните и цветни пролетни вечери. Убедени сме, че бихте се чувствали неотразимо в неговата компания.

Jo Malone Orange Blossom - Orange Blossom се сдоби с огромна популярност сред любителите на изтънчената дамска парфюмерия, тъй като се очерта като един от безспорните любимци на херцогиня Кейт Мидълтън. Британската марка действително съумява да произведе творчески проект, състоящ се от съставки като мандаринов цвят, портокалов цвят, водна лилия, ирис и ветивер. Перфектното съчетание между връхните, средните и базовите нотки се вплита по един балансиран и неустоим начин с представата ни за изискана дамска парафюмерия.

Jo Malone Orange Blossom унисекс парфюм и Jo Malone Red Roses парфюм за жени

Jo Malone Red Roses - И докато сме още на дамска тематика, бързаме да ви запознаем с поредното вдъхновяващо парфюмно очарование от Jo Malone. Red Roses е флорален, нежен и ефирен аромат, подходящ за изисканите и подчертано елегантни дами. Съставките му са повече от луксозни, висококачествени и внимателно подбрани – долавяме аромати на лимон и мента, българска роза и листа от виолетки, пчелен восък. Със сигурност бихме заложили на него в случаите, в които искаме да бъдем придружавани от изискана магичност и съблазняваща фееричност.

Jo Malone Honeysuckle & Davana - Какво по-хубаво от едновременното откриване и на нов прекрасен парфюм, и на опознаването на природата? Вероятно мнозина от вас не са чували за билката давана – това всъщност е вечнозелено растение със сладостна нотка, отговорно за настроението и почерка на цялостния аромат. В сърцевината на този необикновен дамски парфюм се натъкваме на орлови нокти, а в базата ни очаква мъх, допринасящ със земно-дървесното очарование, характерно за парфюма.

Jo Malone Honeysuckle & Davana парфюм за жени и Jo Malone French Lime Blossom парфюм за жени

Jo Malone French Lime Blossom - Бергамот и портокалов цвят във връхните нотки, липов цвят, естрагон, жасмин и роза в сърцето и пчелен восък в основата – такъв е съставът и на последното ни парфюмно предложение за днес. Дамският аромат се причислява към един от първите благоуханни продукти на бранда, лансиран през 1995г. Оттогава, та до ден днешен, съумява да запази специално място в сърцата на многобройните си почитателки. Определено бихме казали, че е аромат, който оставя запомнящи се дири в съзнанието.


Надяваме се, че сме успели да ви запознаем с изтънчения и вдъхновяващ парфюмен свят на една категорично заслужаваща си марка. Дори и името на Jo Malone да е ново за вас, то никога не е късно да отворите сетивата си и да направите място в живота си за още малко красота, изящество и висококачествени благоухания.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Класически или модерен парфюм да изберете - какви са предимствата

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подходящи подаръци за Цветница

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

С ухание на екзотика – най-екзотичните и пъстри аромати

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив