Актуалните дамски ухания за стилна визия

Актуалните дамски ухания за стилна визия

Убедени сме в едно – всяка жена е красива по собствен начин и единственото, което може да направи, е само допълнително да подчертае изящната си елегантност. А какъв по-добър начин да се направи това от използването на прекрасни и неповторими маркови парфюмни изкушения?

Знаем, че парфюмерията, също както и модата например, непрестанно бива повлиявана от множество тенденции и актуални течения. Ето защо решихме да селектираме за вас най-популярните и нашумели в момента дамски парфюми – така ще бъдете сигурни, че сте в крак с най-ексклузивните визии за сезона.

Подбрахме 5 дамски парфюма, които със сигурност ще ви зашеметят

Подбрахме 5 дамски парфюма, които със сигурност ще ви зашеметят

Нямаше как да не спрем избора си именно на тези 5 божествени ухания. Сигурни сме, че веднага ще разберете какво имаме предвид в мига, в който се запознаете със селекцията ни.

Избрахме 5 невероятни аромата, които със сигурност съумяват да отразят максимално точно духа на времето и последните актуални модни тенденции. Не забравяйте, че стилната визия не е изцяло подчинена на дрехите и аксесоарите. Понякога именно впръскването на подходящата есенция е способно да ни направи още по-неустоими и предизвикателни.

С удоволствие днес посвещаваме текста си на:

5 актуални дамски ухания за стилна визия

My Way by Giorgio Armani посвещаваме на нежността

Ароматът на популярния бранд светкавично бързо успя да се наложи на пазара и да завладее сърцата на много дами. Безспорният му успех съвсем не е изненадващ – ароматът действително успява да навлезе в съзнанието и да остави трайни отпечатъци. Разбира се, главната причина за това е съдържанието, плод на комбинацията между висококачествени и изключително нежни съставки, обуславящи една съвършена парфюмна бленда. Откриваме портокалов цвят, бергамот, тубероза, индийски жасмин, бял мускус, ванилия и кедър.

La Vie Est Belle Soleil Cristal посвещаваме на мечтанието

Ако има дамски аромат, който максимално добре да обрисува мечтателността, бляна и сбъдването на желанията, то това категорично е предложението на Lancome. Парфюмът е галантен, изключително запомнящ се и лесно отвежда ума и сърцето към към сбъдването на най-съкровените желания. Определено смятаме, че няма жена, която да не би се зарадвала на подобен подарък. Акордите в композицията са от мандарина, розов пипер, бергамот, иланг-иланг, ирис, жасмин, портокалов цвят, кокосов орех, ванилия и пачули.

YSL Libre Intense е ароматът на силата и вътрешния порив

Безапелационният хит на YSL Libre нямаше как да не бъде удостоен със своя подсилена и още по-интензивна версия. Libre Intense по един съвършено успешен начин успява да отрази силата и вътрешната искра, криещи се у всяка дама. Парфюмът е идеален за смелите, целеустремените и не спиращите се пред нищо дами в името на постигането на желаното. Естествено, уханието бива наистина разпознаваемо, благодарение на характерен букет от висококачествени съставки – лавандула, мандарина, портокал, бергамот, орхидея, жасмин, портокалов цвят, ванилия, тонка, кехлибар и ветивер.

Bvlgari Splendida Patchouli Tentation е прекрасният избор за блясък и очарование

Ако ви предстои важно събитие или вечерно мероприятие, то определено бихте искали да блеснете в най-добрата си възможна светлина. Не се съмняваме, че вече сте подбрали перфектните дрехи и аксесоари, но сме тук, за да напомним и за крайния избор на аромат. Есенцията от Булгари е точният продукт за вас, ако целите да впечатлите с блясък и очарование. В композицията се натъкваме на нотки от пачули, бяла праскова, листа от пачули и бял мускус.

Kirke Extrait De Parfum от Tiziana Terenzi със сигурност олицетворява царствеността

За финал решихме да ви изненадаме с унисекс парфюм, тъй като тенденциите през последните месеци определено отиват в тази посока – унисекс ароматите със сигурност са на мода! Едва ли е изненадващо, че се спряхме на ухание от марката Tiziana Terenzi – едни от майсторите в света на нишовата и висококачествена парфюмерия. Kirke Extrait е забулен от мистерия и енигма, придаващи му неповторим царствен статут. В съдържанието откриваме необичайна комбинация от съставки между пясък, касис, праскова, круша, малина, момина сълза, пачули, мускус, ванилия, хелиотроп.

Щастливи сме, че успяхме да ви дарим с една своеобразна класация, олицетворяваща изисканост и прекрасни акорди. Сигурни сме, че вече сте набелязали своя любимец!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските парфюми, които мъжете обожават

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрият коледен подарък за жена - парфюмът (част 1)

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Всяка дама иска тези аромати - ето с какво очароват те

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив