Подарък за абитуриент 2023 - Предложенията на Parfium.BG

Абитуриентските балове наближават – какъв подарък да изберете?

В живота на тийнейджърите съществуват не един и два повода за празник. Визираме все моменти, които предизвикват радост, вълнение, нетърпение и същински порив на енергия – всички тези емоции в комбинация илюстрират неспирната жажда за живот и току зараждащите се предизвикателства, успешни начинания и бъдещи планове за развитие.

Несъмнено един такъв повод, побиращ в себе си всички гореизброени емоции, е абитуриентският бал. Едва ли бихме могли да срещнем човек, който с умиление да не се сеща за своя бал или пък такъв, който с трепетно очакване са гледа в посоката на предстоящия такъв. Абитуриентският бал безспорно е повод за празненства и купони до зори, но в същината си той символизира нещо далеч по-съществено и ценно. Бележи приключването на една важна глава от житейския път на човека и ознаменува следващата важна част от пътешествието – годините на развитие, усъвършенстване, намиране на смисъла и себеоткриването.

Ето защо не е никак изненадващ фактът, че абитуриентските балове винаги са предизвиквали и ще продължават да предизвикват вълнение и радост

Ако тази година сте абитуриент, то искрено ви поздравяваме – успели сте да извървите основополагащата част от пътя, тази, която неимоверно ще бележи бъдещите свръхуспешни периоди от живота ви. Искрено ви пожелаваме да са такива!

Ако пък сте от отбора на хората, които ще отбележат празника рамо до рамо с абитуриент тази година, то вероятно вече трескаво се подготвяте за бляскавото събитие. Съвсем естествено, неотменна част от тази подготовка е свързана с намирането на най-подходящия подарък.

Ние от Parfium.bg винаги сме вярвали, че доброто настроение и празничната визия трябва да бъдат в компанията на неустоим марков аромат. Затова и решихме максимално да ви улесним в избора и селектирахме 8 невероятни парфюмни изкушения – гарантираме, че всяко едно от тях с лекота ще се превърне в най-желания и дългоочакван подарък!

Подарък за абитуриентка – какво да подаря?

Подарък за абитуриентка – какво да подаря?

Абитуриентките винаги са символизирали изяществото, изтънчеността и неподправения чар. Ако близко до сърцето ви момиче празнува тази година, то със сигурност избирането на неустоим и нежен аромат допълнително ще озари специалния й ден.

Представяме ви 4 вълнуващи дамски парфюма, перфектни за подарък на абитуриентка

Подаръчният комплект на Carolina Herrera Good Girl

Ако сте от хората, които изкъсо следят парфюмния свят, то едва ли е изненада за вас, че стартираме днешните предложения именно с това ухание.

Ароматът Good Girl е един от най-знаковите парфюми на марката, който и до днес не спира да впечатлява любителите на есенции по целия свят. Включваме го в днешната селекция не само заради невероятното му ухание – нека не пропускаме да отбележим факта, че флаконът му е толкова подходящ за подарък за абитуриентка, че просто няма как да бъде пропуснат. Шишето под формата на обувка на висок ток крещи елегантност и чувственост!

В комплекта откриваме:

  • Парфюмна вода в бутилка от 80мл
  • Малък флакон от 10мл, изключително подходящ за носене в дамската чанта при пътуване или в ежедневието

Подаръчният комплект на Jean Paul Gaultier Scandal

Jean Paul Gaultier е една от марките, които безпрецедентно се свързват с лукс, елегантност и енигматичност. Обзалагаме се, че всяка абитуриентка би се зарадвала искрено на подобен подарък. В комплекта се натъкваме на:

  • Прекрасният дамски парфюм Scandal
  • Лосион за тяло със същия аромат

Сред акордите на парфюмното изкушение откриваме ароматите на мед, пачули, червен портокал, карамел и жасмин.

Дамският парфюм на Jimmy Choo I Want Choo

Jimmy Choo е марка, която доби световна известност с изработката и производството на страхотни модели обувки, но това далеч не означава, че брандът се ограничава само до тях. Доста бързо Jimmy Choo успяха да се наложат и в парфюмния свят – ароматът I Want Choo е безспорното доказателство за това.

Ако желаете да зарадвате любимата си абитуриентка тази година, то със сигурност няма да сгрешите, ако се спрете на този парфюмен шедьовър. Ароматната комбинация на уханието ни разкрива присъствието на акорди като праскова, мандарина, жасмин, червена лилия и ванилия.

Lancome La Vie Est Belle Oui – невероятно дамско изкушение

Невъзможно е да говорим за дамски подаръци и да не споменем аромат на френската марка Lancome – определено смятаме, че трудно бихте открили по-женствени и изтънчени ухания!

La Vie Est Belle Oui е логичното подобрено продължение на флагмана на марката и категорично върви по неговите стъпки по отношение на успеха и високата оценка на клиентите. В есенцията на уханието разпознаваме нотките на бергамот, розов пипер, малина, роза, иланг-иланг, пачули и ванилия.

Подарък за абитуриент – какво да подаря?

Подарък за абитуриент – какво да подаря?

Битува схващането, че е далеч по-трудно да открием точния подарък за момче, особено за такова, което отбелязва абитуриентския си бал! Ние, от своя страна, бихме казали, че вероятно просто досега не сте се натъквали на правилното предложение.

Запознаваме ви с 4 мъжки парфюма, в които всеки абитуриент ще се влюби

Неустоимият подаръчен комплект Versace Eros

Eros богът на любовта в гръцката митология и съвсем не намираме за случайно решението на марката Versace да кръсти своя невероятен парфюм именно по този начин. Уханието е така притеглящо и запомнящо се, че сме сигурни, че всеки абитуриент би избрал именно него като допълнение на блестящата си визия в специалния ден.

В комплекта ни радва присъствието на:

  • Парфюмна вода в голям размер
  • Парфюмна вода в малък размер, подходяща за носене в чанта
  • Дезодорант, носещ същото парфюмно ухание

Dolce & Gabbana K By Dolce & Gabbana – подаръчният комплект, който разтапя сетивата

Dolce & Gabbana определено са марка, която не изисква специално представяне – съмняваме се да има човек, който да не е чувал за модния гигант. Наред с прекрасните модни колекции, брандът не спира да ни радва и с невероятните си парфюмни изкушения.

Ако искате да зарадвате свой близък абитуриент, то е излишно да казваме колко подходящ подарък би бил именно този комплект. В него откриваме:

  • Парфюмна вода в голям размер
  • Парфюмна вода в малък размер
  • Нежен афтършейв, който ще освежи и изглади кожата след бръснене

Едва ли имате нужда още дълго от убеждаване, нали?

Страхотният мъжки парфюм на Paco Rabanne 1 Million Elixir

Османтус, кедър, роза Дамасцена, ябълка, пачули, тонка и ванилия са главните герои в това изтънчено парфюмно изкушение. Само по себе си името Paco Rabanne обезсмисля всяко последващо разяснение – ето точно толкова популярни и известни са продуктите на марката.

Ако сте канени на бал на абитуриент и все още не сте сигурни на какъв подарък да се спрете, то определено считаме, че вече сме успели да ви дадем най-добрата и подходяща идея!

Модерният и еклектичен мъжки аромат на Philip Plein No Limit$

Немският дизайнер за отрицателно време съумя да се настани в сърцата на милиони хора по света, благодарение на своите дръзки, уверени и тренди модни решения. Разбира се, брандът му не успя да устои на изкушението и побърза да се разпише и в света на изисканите маркови парфюми.

No Limit$ е парфюмното предложение за мъже на немската модна марка и просто нямаше как да не го включим в днешната си селекция. Младите обожават Филип Плейн – за тях той символизира бунта, мечтата, устрема към постигане на целите. Затова и определено ви обещаваме, че всеки абитуриент би изпаднал във възторг, ако изберете именно този аромат за специалния му ден. В структурата на уханието се натъкваме на акорди от морски нотки, бергамот, джинджифил, черен пипер, кардамон, анасон, канела, карамфил, черен шоколад, ванилия, тамян и амбра.

Сигурни сме, че вече с нетърпение очаквате заветния ден – обзалагаме се, че нямате никакво търпение да отбележите специалния повод на абитуриент или абитуриентка, които изключително много ще се радват на вашето присъствие на празника им. Зарадвайте ги и вие на свой ред, избирайки брилянтен и изтънчен подарък!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматна история: Miss Dior

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Свежи пролетни флорални ухания за него и нея

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Психология на ароматите

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив