6 дамски ухания, които ще завършат октомврийската визия

6 дамски ухания, които ще завършат октомврийската визия

Октомври! Месец на ухания, домашен уют, невъобразими вкусотии и много време, прекарано в компанията на най-близките и обичани от нас хора. Няма как да не извърнем поглед към брилятните парфюмни композиции, които успяха да ангажират вниманието ни през последните седмици.

Днес насочваме потребителския ви интерес към няколко дамски парфюма, които безспорно се вписват повече от идеално в концепцията за октомврийската есен. Убедени сме, че нямате търпение и вие да вдъхнете от невероятната им есенция. Едва ли ще има дама, която мигом да не реши, че именно един от последващите аромати е най-точният избор за парфюмната й колекция.

Парфюми с усещане за есен – магия, уют и сладострастие в бутилка

Дамските аромати винаги са се отличавали с особена нежност и притегателност – присъщо е за представителките на нежния пол често да изпитват необходимостта от притежаването не само на повече от един парфюм, но и от своеобразна ароматна колекция, подходяща за всеки повод и сезон.

Затова и с охота посрещаме есента и смятаме, че закупуването на някоя и друга нова есенция би било изключително подходящо начинание.

Уханията, подходящи за носене през есента, се отличават с особена мекота и усещане за уют – именно есента е сезонът, в който повече от всякога имаме нужда от топлина, свързване със себе си и околните и капчица ежедневно вдъхновение. Точно всички тези усещания и чувства съумяват да ни предоставят парфюмните представители, които сме избрали за днешната селекция. Своеобразният реверанс към дамите е повече от впечатляващ – насладете се заедно с нас на 6 маркови парфюма, с които есента ще стане мигом по-красива и носеща вдъхновение.

6 дамски аромата, които успяха да приковат вниманието ни и които препоръчваме за носене през октомври

Ограничихме избора си за днешната селекция до 6 ухания, тъй като смятаме, че всяко едно от тях заслужава специално внимание и представяне. Сигурни сме, че ще успеем да докоснем различни групи жени, притежаващи коренно различни вкусове и усещане за естетика. Именно в това се корени любовта ни към оригиналните парфюми – винаги е възможно да се намери есенция, която да е най-подходящата за всяка дама.

Говорейки за есен, положително всички се досещаме за злато – именно благородният метал вдъхновява това ухания на марката Булгари, в чиято сърцевина се натъкваме на цитрина. Камъкът притежава наситен жълт свят и няма как да не го обвържем с природната красота, характерна за есента. Есенцията ще се хареса на онези дами, готови винаги да експериментират и да обвържат визията си с новия настъпващ сезон. Съдържанието на парфюма ни впечатлява с наличието на изключителни съставки – бяла праскова, сицилианска мандарина, иланг-иланг, жасмин, бензоин и кедър.

Марката Ив Сен Лоран винаги се е котирала като една от най-изтънчените и аристократични в модния и парфюмерийния свят. Ако се припознавате в описанието на жената, за която стилът и безупречната визия са от определящо значение, то тогава тази есенция е създадена сякаш специално за вас. От бранда си поставят за цел да посветят един от най-разкошните си парфюми на дамата, целеща се във върха във всяка сфера от живота си. Категорично отбелязваме, че уханието е подходящо за смелите, дръзки и авантюристично настроени жени. Сред съставките долавяме лавандула, мандарина, портокал, бергамот, орхидея, жасмин, портокалов цвят, ванилия, тонка, кехлибар и ветивер.

Един от флагманите на парфюмната империя на Армани, този впечатляващ дамски аромат не спира да вдъхновява милиони жени по света, превръщайки се в техния категоричен благоуханен любимец. Есенцията притежава всички необходими белези, за да се превърне безотказно в задължителен парфюм, част от ароматната колекция на всяка дама, прекланяща се пред неостаряващите класики в стила. Уханната бленда на композицията е изградена така, че отделните компоненти в нея да се допълват и доизграждат по един фин и балансиран начин. Сред съставките на пафюма се натъкваме на портокалов цвят, бергамот, тубероза, индийски жасмин, мускус, ванилия и кедър.

След главозамайващия успех на La Vie Est Belle бе напълно очаквано от марката Lancome да продължи ароматната концепция на парфюма, лансирайки негово подобрено и още по-интензивно допълнение. Новото ухание от линията безспорно притежава отличителните нотки на първия аромат, но и успява да заживее свой собствен живот, едновременно категорично отличавайки се от всяко друго благоухание на пазара. Френският бранд безспорно е един от лидерите в мащаб в производството на маркова парфюмерия и това ароматно вдъхновение, подходящо за носене през есента, само подкрепя и доказва това твърдение. В съдържанието на парфюма се вплитат уханията на висококачествени съставки, сред които малина, розов пипер, бергамот, хелиотроп, жасмин, портокалови цветчета, ванилия, ирис, бензоин, сандалово дърво.

Парфюмите на Тиери Мюглер винаги са предизвиквали съвсем оправдани фурор, екстаз и въодушевление. Бидейки едни от най-разпознаваемите в парфюмния свят, ароматите на марката не спират да откриват мястото си сред дамските благоуханни колекции по цял свят. Aura е сред последните шедьоври на френската марка и още с излизането си успя да подчини вкусовете и любовта на милиони жени по света. Определено бихме го класифицирали като достоен наследник на Angel, Alien, Womanity. В парфюмното съдържание ни радва присъствието на съставки като тигрова лиана, листа ревен, портокалов цвят и ванилия.

Популярното парфюмно очарование на Дона Каран вече дълги години оглавява личните класации на много дами по света. Белязан от динамиката и модерността на Ню Йорк, този парфюм не спира да очарова, изненадва и оставя трайни следи в съзнанието. Щастливи сме да включим благоуханието в днешната селекция и сме сигурни, че ще пасне на стила и визията на голям брой почитателки на перфектните ароматни шедьоври. В съдържанието ни радва присъствието на съставки като тубероза, момина сълза, магнолия, бяла роза, сандалово дърво, амбра.

Надяваме се да сме съумели поне малко да ви заразим с парфюмното вдъхновение, което ни бе обзело през последните дни. Приветстваме есента в компанията на повече от разкошни ухания и нямаме търпение да дочакаме какво ново са ни подготвили дизайнерите и брандовете.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 4 (Viktor&Rolf, Hermès)

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Bvlgari Le Gemme - шестте скъпоценни камъка при парфюмите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Miss Dior на Dior

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив