Бърза и лесна поръчка без регистрация, пароли и тн.

Информация за доставка

бр
бр
110.99 лв. Цената е с включена ДДС

Prada Infusion De Tubereuse 50/100 ml EDP аромат за жени

Pradaоригинален продукт Prada Infusion De Tubereuse 50/100 ml EDP аромат за жени

Лансиран на пазара 2010г. Нежен, деликатен, впечатляващ и традиционен аромат за жени.Безплатна стандартна доставка за поръчки над 50 лв.
 


Направете поръчка на: 0888 2 4444 3


Експресна доставка за София (до 90 минути): 12 лв.


Поръчайте сегабез регистрация, пароли и тн.

 
Prada Infusion De Tubereuse 50/100 ml EDP аромат за жени

Лансиран на пазара 2010г. Нежен, деликатен, впечатляващ и традиционен аромат за жени.
Вашият гид в морето от аромати Parfium.BG, ще Ви насочи в избора на аромат. Prada Infusion De Tubereuse 50/100 ml EDP аромат за жени се предлага в оригинална опаковка на реална цена. Усетете удоволствието да купувате с топ аромати от нас! Ние ще поговорим с Вас, за да бъдете по-харесвани, благодарение на своя избор от Дамски парфюми.
Голям асортимент на Дамски парфюми на бранда Prada. В Parfium.bg ще получите консултация от професионалист, който е запознат с Prada Infusion De Tubereuse 50/100 ml EDP аромат за жени. Безплатна Доставка за цялата Страна на Парфюми на стойност над 50лв. Парфюмите на Prada са оригинални с гарантирано качество.

Подобни Продукти

Prada Infusion De Tubereuse 250 ml лосион за тяло за жени
Prada Infusion De Tubereuse 250 ml лосион за тяло за жени

76.80лв 65.25лв

Детайли »
Prada Infusion De Tubereuse 250 ml лосион за тяло за жени Prada Infusion De Tubereuse 250 ml лосион за тяло за жени Лансиран на пазара 2010г. Нежен, деликатен, впечатляващ и традиционен аромат за жени.
Prada Infusion De Vetiver 50/100 ml EDT аромат за мъже
Prada Infusion De Vetiver 50/100 ml EDT аромат за мъже

118.80лв 101.01лв

Детайли »
Prada Infusion De Vetiver 50/100 ml EDT аромат за мъже Prada Infusion De Vetiver 50/100 ml EDT аромат за мъже Лансиран на пазара 2010г. Много свеж аромат с дървесни и подправъчни съставки.
Prada Infusion дезодорант за мъже
Prada Infusion дезодорант за мъже

88.90лв 75.60лв

Детайли »
Prada Infusion дезодорант за мъже Prada Infusion дезодорант за мъже Дезодорант за мъже с характерен и наситен аромат. Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.
Prada Infusion de Tuberose Дамски комплект
Детайли »
Prada Infusion de Tuberose Дамски комплект Prada Infusion de Tuberose Дамски комплект Изтънчен и деликатен аромат за дами във вариант подаръчен комплект. Прекрасно изискано предложение за подарък.
Prada Infusion D`Homme Подаръчен комплект за мъже
Детайли »
Prada Infusion D`Homme Подаръчен комплект за мъже Prada Infusion D`Homme Подаръчен комплект за мъже Елегантен и аристократично изискан аромат за мъже във вариант подаръчен комплект. Изключително предожение за подарък.
Prada Infusion de Vetiver Подаръчен комплект за мъже
Детайли »
Prada Infusion de Vetiver Подаръчен комплект за мъже Prada Infusion de Vetiver Подаръчен комплект за мъже Освежаващ и леко пикантен аромат за мъже във вариат подаръчен комплект. Невероятно предложение за подарък.
Prada Prada For Men Toалетна за мъже
Детайли »
Prada Prada For Men Toалетна за мъже Prada Prada For Men Toалетна за мъже Инетерсна ароматна комбинация съставена от нотки кехлибар, ванилия, лабданум, пачули, тонка, мушкато, ветивер, нероли, смирна, бергамот, мандарина, нероли и кардамон.

Промоции

Nina Ricci Nina дамски подаръчен комплект.

109.70 лв 93.24 лвДетайли »
Nina Ricci Nina дамски подаръчен комплект
Съблазнителен и много женствен аромат за жени във вариант подаръчен комплект. Елегантно и много приятно предложение за подарък.
Calvin Klein Beauty дамски парфюм.

90.60 лв 77.00 лвДетайли »
Calvin Klein Beauty дамски парфюм
Невероятно женствена ароматна група съставена от нотки жасмин, кедър и семена ambrette. CK Beauty Жената превъплъщение на този уникален аромат е истинска и пряма, тя е съвършена и вдъхновяваща. Доверява се на вътрешното си Аз, тя е интуитивна и ...