Парфюми Lanvin

parfium.bg » Lanvin

Най-старата парижка модна къща е основана 1883 г от Жан Ланвен. С годините марката се утвърждава трайно на пазара и е символ на елегантен стил, известен в цял свят. Модна къща Lanvin притежава модни бутици в цял свят и е производител на аксесоари, парфюми и модно облекло.Най-касовия парфюм е Eclat D’Arpege, но нека споменем  и елегантните Arpege , Oxigene, lanvin l’Homme, Rumeur, Jeanne Lanvin.

 

Промоции

S.T Dupont So Тоалетна вода за мъже.

52.00 лв44.20 лвДетайли »
S.T Dupont So Тоалетна вода за мъже
Ароматна комбинация съставена от нотки бергамот, грейпфрут, бял пипер, ледена мента, ябълка, кедър, бобова тонка, ванилия, сандалово дърво.
Paco Rabanne Lady Million Gold Collector Дамски подаръчен комплект.

144.70 лв123.03 лвДетайли »
Paco Rabanne Lady Million Gold Collector Дамски подаръчен комплект
За всички дами които притежават огнен характер и невероятна чувственост - Paco Rabanne Lady Million. Един невероятен аромат който умее да ни преобразява, неусетно и за нас самите, и да ни превръща в безцеени и неотразими. Вариантите подаръчни комплекти с изключително луксозни опаковки увеличават удоволствието 1 милион пъти. Най-добрите цени на пазара за този продукт.
S.T Dupont So Дамски парфюм.

59.70 лв50.75 лвДетайли »
S.T Dupont So Дамски парфюм
Ароматна комбинация съставена от нотки зюмбюл, иланг-иланг, къпина, круша, божур, жасмин, момина сълза, магнолия, сандалово дърво, пачули, кедър и мускус.