Парфюми Hermes

parfium.bg » Hermes

Hermes  e основана в Париж  Франция в далечната 1837г. Създател е Тиери Хермес и е притежание на семейството и до днес. В самото начало се прозвеждат копринени шалове, но с течение на времето дружеството се разширява и става прозводител на обувки, ботуши, куфари, декорации за дома, аксесоари и разбира се шалове. Бутици с логото на известната марка днес има по целия свят. Особено внимание представлява гамата парфюми. Terre, Equipage, Caleche, Celly Caleche, Hauburg са само малка част от палитрата аромати. Hermes e може би най-представителната марка френски лукс. 

 

 

Промоции

S.T Dupont So Дамски парфюм.

59.70 лв50.75 лвДетайли »
S.T Dupont So Дамски парфюм
Ароматна комбинация съставена от нотки зюмбюл, иланг-иланг, къпина, круша, божур, жасмин, момина сълза, магнолия, сандалово дърво, пачули, кедър и мускус.
ПРОМОЦИЯ! Thierry Mugler Angel Дамски подаръчен комплект.

121.90 лв103.60 лвДетайли »
ПРОМОЦИЯ! Thierry Mugler Angel Дамски подаръчен комплект
Неочаквано и смело съчетание от пачули и сладникави нотки...един аромат, който ще ви накара да изтръпнете и ще ви донесе наслада, незабравим и уникално чувствен...
Paco Rabanne Lady Million Gold Collector Дамски подаръчен комплект.

144.70 лв123.03 лвДетайли »
Paco Rabanne Lady Million Gold Collector Дамски подаръчен комплект
За всички дами които притежават огнен характер и невероятна чувственост - Paco Rabanne Lady Million. Един невероятен аромат който умее да ни преобразява, неусетно и за нас самите, и да ни превръща в безцеени и неотразими. Вариантите подаръчни комплекти с изключително луксозни опаковки увеличават удоволствието 1 милион пъти. Най-добрите цени на пазара за този продукт.